HUSK...

at killinger er som små børn: Jo mere kærlighed og jo mindre skæld-ud du gi'r dem, jo dejligere bliver de.


Jeg har ingen killinger nu, forventer killinger i uge 30  

Se Killingerne her
 Brianna født 9 maj  2023
Blå Tappy

Mere info senere


Balder født 9. maj 2023 Lilla Masket

Mere info senere

Jeg er her ikke endnu

Mere info senere

Jeg er her ikke endnu

Mere info senere

Jeg er her ikke endnu

Mere info senere

Jeg er her ikke endnu

Mere info senere

Jeg er her ikke endnu

Mere info senere

Info om køb af killingerne

Min fornemste opgave som Birmaopdrætter er at opdrætte sociale, fysiske og psykiske sunde killinger, som gerne skal være til glæde for køber i mange år fremover. Lige fra killingerne bliver født er de vant til at være i menneskehænder. De får kvalitetsfoder allerede fra de er 4 uger gamle, således at deres lille krop bliver styrket bedst muligt.


Hvad Følger Med Killingerne.

Jeg sælger mine killinger med stamtavle, 2 gange dyrlægetjek, 2 gange vaccination, samt ormekur. Det vil sige at killingen først skal vaccineres et år efter, at du har købt den. Man undgår dermed, at killingen skal andengangs-vaccineres kort tid efter den er flyttet til det nye hjem, hvilket jo er "dobbelt-stress", altså både flytten-hjemmefra og vaccination indenfor en kort periode.

 Jeg sørger for, at killingen bliver chippet, det vil sige den får "indskudt" en lille chip i venstre side af nakken. Selvom Birmaen er en indekat, så er der stadig risiko for, at den ubemærket kan smutte ud af en dør eller et vindue. Killingen bliver registreret i et centralregister, Dansk Katteregister, som gør det muligt at finde frem til ejeren af killingen/katten. Herudover får du også en lille pakke med lidt "start-foder".

Du får desuden et lille tæppe med, som har den lugt, killingen kender fra mit hjem. Lad tæppet være tilgængelig for killingen i de første 14 dage af tiden i det nye hjem.

Killingen er (mindst) 14 uger gammel, når den flytter hjemmefra.


Sådan foregår flytningen.

Bor du på Sjælland/Lolland-Falster/Møn, så sørger jeg for at komme hjem til dig med killingen, når vi har aftalt, hvilken dag, den skal flytte hjemmefra. Det giver killingen en rigtig god start i det nye hjem, for jeg er der som den "sikre base" i ca. en halv/hel time, og killingen kan derfor koncentrere sig om at "inspicere" det nye hjem.


Neutralisering af killingerne.

Som noget nyt sælger jeg kun neutraliserede killinger til kæl, det vil sige at inden de flytter hjemmefra er de neutraliseret.