Hvem Er Jeg?

Velkommen til Ms. Malidijas Hellig Birma Opdræt

Jeg hedder Heidi Nielsen. Jeg bor i dejlige omgivelser med mine dejlige dyr som består af mine hellig birma katte Penny ,  og Zafira - som er mine avls piger, og min lille hund Dino. Vi bor i Galgebakken i Albertslund.  

Jeg har en voksen datter og jeg er da også så heldig at have 2 børnebørn.

Hvorfor Blev Jeg Opdrætter?

Det hele startede da niece Stephanie skulle på ferie og jeg sagde ja til at passe hendes kat, som tilfældigvis er en Hellig Birma. Det var så mit første møde med den fantastiske kat, jeg blev straks forelsket og måtte eje en selv.

Jeg begyndte så at læse alt hvad jeg kunne finde om Hellig Birma. Da jeg fandt ud af at de har et meget blidt temperament vidste jeg at det ville være det perfekte match for min skønne hund Dino.

Jeg fandt en opdrætter som ledte efter en fodervært til en af hendes katte, Ida. Det viste sig hurtigt at Ida var det helt rigtige match både for hende og min hund og jeg.

Det var planlagt at Ida skulle have 2 kuld killinger, så aftalen blev at hun kunne bo hos permanent efter hun havde fået de 2 kuld.

Da Ida fik sit første kuld killinger blev jeg så forelskede i de små birmaer med det samme og det var der jeg blev klar over at jeg også skulle have mit eget opdræt!

Jeg ventede i næsten 2 år før jeg gik i gang og her er jeg så.

Min fornemmeste opgave er at...

- Opdrætte sociale, fysiske og psykiske sunde killinger. Lige fra killingerne bliver født er de vant til at være i menneskehænder. De får kvalitetsfoder allerede fra de er 4 uger gamle, således at deres lille krop bliver styrket bedst muligt.