Krav til familie

ALLE killingerne bliver solgt med personlig kontakt, det vil sige ud over en telefonopringning eller en e-mail til mig, kræver det også, at du/I kommer på et visit i mit hjem.

Jeg sælger desværre ikke mine killinger til hjem, hvor der er barn/børn under 4-5 år af to årsager.

Først og fremmest er de mindre børn slet ikke klar over, hvor "voldsomt" de nogen gange tager fat i killingen. Problemet er også, at killingen ikke siger fra overfor barnets håndtering af killingen, og der derfor er en større sandsynlighed for at man ender ud med en mere eller mindre "kulret" killing.

Har man små børn, så er det meget bedre at købe en voksen kat, for den kan meget nemmere ved at sige fra overfor barnet, end en killing kan/gør.

Der udover, så ved jeg godt, hvor meget man som småbørnsforældre har at se til. For mig ligger det lidt "i kortene", at man måske ikke helt har den tid og det overskud, som det kræver at få en lille killing.

Killingerne sælges til kærlige og blivende hjem. Birmaen er ideel som lejlighedskat/indekat, men er også glad for en løbegård, lukket have eller indhegnet altan. Grunden til at jeg anbefaler, at man ikke lader den løbe frit omkring udenfor er, at da det er så smuk en kat, så kunne det jo være, at det var fristende for fremmede at tage den med hjem og beholde den.

Allerhelst sælges killingerne til hjem, hvor der er andre dyr, da Birmaen er utrolig selskabelig og derfor ikke trives ved at være helt alene i mange timer om dagen. Omvendt er det heller ikke noget krav fra min side. Man skal bare vide, at har man kun en enkelt Birma, så er risikoen for, at killingen/katten på et tidspunkt vil gå og kalde/miave flere gange om dagen, meget stor og det er ikke dobbelt arbejde at have to Birmaer, men derimod dobbelt fornøjelse.