Reservationsgebyr

Hvorfor er der krav om reservationsgebyr ved reservering?

Når vi har aftalt, hvilken killing du/I ønsker, skal der betales et reservationsgebyr på 1500 kr. pr. killing (gebyret er en del af de 6.500 kr.).

Dette gør jeg for ikke at havne i en situation, hvor køber ikke har været "seriøs" nok i forhold til reservation af en killing, eller hvor køber springer fra i sidste øjeblik. Reservationsgebyret betales altså IKKE tilbage, hvis man alligevel springer fra. Reservationsgebyret betales heller ikke tilbage, hvis man af den ene eller anden årsag ønsker at returnere killingen. 

Man har som køber 1 uges returret. Jeg er desuden til hver en tid behjælpelig med at finde et andet hjem, hvis det viser sig, at man ikke længere kan have killingen/katten.

Skulle der, i tiden efter køber har betalt reservationsgebyr, ske noget med killingen (sygdom, ulykke/uheld), som påvirker killingens fremtidige helbred, så betales reservationsgebyret selvfølgelig tilbage, hvis køber af den årsag ikke ønsker killingen alligevel. Killingens helbred vil selvfølgelig blive vurderet af en dyrlæge.